Micve nap helyett most csak a hála

A MAZS Alapítvány hagyományosan minden év decemberében megrendezi a Micve Nap elnevezésű programját, hogy köszönetet mondjunk azoknak az elkötelezett önkénteseknek, akik egész évben a munkánkat segítik.

A Micve Nap egy ünnepélyes együttlét, melyen szerény vacsora, zenés műsor és kis ajándékok mellett átadjuk a Gyöngy díjat is annak az önkéntesnek, akiknek jelenléte az adott évben nélkülözhetetlen és meghatározó volt programjainkban.

Az idén sokat gondolkodtunk azon, hogyan tudnánk az egészségvédelmi előírások betartása mellett minél személyesebben megszólítani a segítőinket. A hagyományos Micve Nap megszervezése a COVID miatt sajnos nem jött számításba.

Végül azt a tervet találtuk ki, hogy minden önkéntest megajándékozunk egy szép ajándék csomaggal, amiben egy képeslapon leírtuk azt is, hogy az idén miért így ünnepeljük őket.

A csomagokat a MAZS Alapítvány munkatársai december első két hetében személyesen házhoz szállították, és pár kedves szó kíséretében átadták – a szokásos öleléseket most sajnos nélkülözve.

Mivel nem tudtuk megszervezni az ünnepélyes Micve rendezvényt, ahol a Gyöngy díjat szoktuk átadni a kiemelkedően aktív segítőinknek, ezért az idén a MAZS Alapítvány nem adta át ezt a díjat. Reméljük, jövőre ennek sem lesz akadálya.

Hálásak vagyunk önkénteseinknek a mérhetetlen segítségért, a kedvességért, az önzetlenségükért és az idejükért. Reméljük, jó egészségben vészelik át a járvány időszakot, és mihamarabb viszontláthatjuk mindannyiójukat.