Barion Pixel

Támogassa Ön is a Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálatot

„Sosem lehet tudni, hogy segítségre mikor lesz szükségünk – de amikor szükség van rá, jó tudni, hogy hol találjuk.”

A hagyományok szerint minden zsidó ember felelős a másik sorsáért, és ha zsidó ember bajba jut, a közösség tagjai készek támogatni őt. A támogatások rendszere így válik az egész közösséget átható, örök érvényű hagyománnyá.
A segítség lehet önkéntes munka vagy anyagi támogatás, vagyis adományozás.

A MAZS Alapítvány víziója egy olyan résztvevő és aktív zsidó közösség felépítése, ahol a generációról generációra megújuló közösség segíti rászoruló tagjait. Missziónknak tekintjük a rászoruló zsidó családok támogatását, ezzel élethelyzetük javítását, és képessé tételüket arra, hogy a problémáikra hatékony megoldásokat találjanak, illetve hogy a zsidó közösség aktív részvevőivé váljanak.

A MAZS Jaffe Zsidó Családsegítőjének célja a gyermekes zsidó családok elérése és segítése holisztikus, innovatív és a problémákra megfelelően reagáló támogatási módokkal, a közösség különböző szereplőinek aktív részvételével, önkéntesek segítségével és azzal a vággyal, hogy az általunk támogatottak segítettekből segítőkké váljanak.

A Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálatot 2007-ben hozta létre a MAZS Alapítvány a nehéz körülmények közt élő, tanulói jogviszonyban lévő gyermeket nevelő zsidó családok támogatására, akik átmenetileg vagy hosszabb ideig megélhetési válságba kerültek. A Jaffe Családsegítő 150 családot támogat valamilyen formában. A Jaffe Családsegítő három családgondozó segítségével számos támogatási formában dolgozik azon, hogy ezeket a családokat elfogadható életkörülményekhez segítse, azonban anyagi forrásaink nem teszik lehetővé, hogy minden felmerülő igényre választ tudjunk adni.

Amennyiben megérint ezeknek a családoknak a helyzete, kérjük, tarts velünk és támogasd a Jaffe Zsidó Családsegítő munkáját bármekkora összeggel.

Segíts velünk!

Partnerségi Kapcsolattartó: Kardos Ágnes, kardos.agnes@mazs.hu, +36 20 4006757

Amennyiben pénzügyi adománnyal szeretnéd segíteni a Jaffe Zsidó Családsegítő munkáját, kérjük, itt tedd meg:

Fizetési szolgáltatónk: