JCamp tavaszi tábor: Beszéld el fiadnak!

A Mazs Alapítvány Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálata többféle módon tudja segíteni a gyermekes családokat – ezeknek egyik módja a tavaszi vagy nyári táborok költségeinek résztámogatása. 

A várva várt Tavaszi JCamp jelentkezési időszaka a múlt héten meg is nyílt, erre a lehetőségre február 21-ig lehet jelentkezni (a lenti képre kattintva a jelentkezési oldalra lehet jutni). A tábort a JCC Budapest – Bálint Ház szervezi, de a helyszíne a Szarvas Camp lesz. A tábor időpontja pedig március 28-31 (4 nap, 3 éjszaka).

JCamp tavaszi tábor posztere

A JCamp célcsoportja a 6-18 éves korosztály. Célja, hogy segítse a táborozó gyerekek zsidó identitását, ezzel erősítve a hazai zsidó közösséget. És persze az is, hogy csodálatos élményeket szerezzen, és új barátságokat, kötődéseket indítson el.

Mint sok más közösségi programon való részvételre, erre a táborozásra is tud támogatást nyújtani a Jaffe Zsidó Családsegítő.

Keressenek minket, hogy segíthessünk! 

És hogyan tud a Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálat más közösségi programokban is támogatást nyújtani? Erről itt lehet többet olvasni: Jaffe Közösségi Támogatás

Kapcsolat: jaffe@mazs.hu, tel: +36 1 599 9190