Barion Pixel

Közösségi Támogatás: közösségi és szabadidős programok

Szülők Iskolája

A Szülők Iskolája programunkon önsegítő és önfejlesztő beszélgetéseket és foglalkozásokat tartunk szakemberek bevonásával. A COVID19 koronavírus járvány ideje alatt a program átkerült az on-line térbe, a résztvevők egy zárt Facebook csoportban tudnak ebben a programban részt venni.

Gyermekek nyári táboroztatása

Szociális alapon hozzájárulunk a gyermekek nyári táborozásához a Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Táborban, illetve a járványhelyzet idején a JCC Budapest – Bálint Házban szervezett nyári táborban.

Zsidó hagyományok ápolása

A JCC Budapest – Bálint Házzal és a Budapesti Zsidó Hitközség különböző körzeteivel együttműködve rendszeresen szervezünk a zsidó vallási ünnepekhez kapcsolódó családi programokat támogatott családjaink részére.

Minden nagyobb ünnepet megelőzően a Jaffe által támogatott családoknak olyan különleges csomagot küldünk, aminek tartalma segít ahhoz, hogy az ünnepet meg tudják tartani.

Hanukai Csodavárók

A Lauder Javne Iskola diákjai és családjai különleges kezdeményezésben vesznek részt már több éve. Hanukai Csodavárók programját az iskola Micve Csoportja dolgozta ki azzal a céllal, hogy örömet okozzanak a nehezebb anyagi helyzetben élő zsidó családoknak az ünnep alkalmából. A nagylelkű támogatóknak köszönhetően a JAFFE által támogatott családok gyermekei Hanukára bőkezű, személyre szabott, különleges ajándékcsomagot kapnak.