Barion Pixel

Segíthet Ön is

A zsidó közösségben a segítségnyújtásnak és a jótékonykodásnak hagyományosan fontos szerepe van, tagjai mindig kiemelt figyelmet és energiát fordítottak a rászorultak támogatására, valamint a közösségi élet megszervezésére és fenntartására.

A közvélekedéssel ellentétben Magyarországon ma is számos zsidó család él szűkösen, és szorul segítségre, támogatásra.

Amennyiben anyagilag támogatná alapítványunk programjait, kérjük, látogasson el a Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálat Adományozói felületére!

Amennyiben szabad idejével járulna hozzá tevékenységünkhöz, kérjük, látogasson el anyaszervezetünk, a MAZS Alapítvány Önkéntes Programjának felületére!

Tárgyi adományok:

A Jaffe Családsegítő Szolgálat folyamatosan fogad tárgyi felajánlásokat a rászoruló családok részére. Az Ön által már nem használt, de mások számára még értékes tárgyait szívesen eljuttatjuk támogatottjainkhoz.

Az adományokat normális működési mód mellett a Narancsliget Adományközpontban lehet átadni, de a COVID19 koronavírus okozta járványhelyzet miatt a Narancsliget Adományközpont átmenetileg sajnos zárva tart és az adományok átvétele szünetel. Amint az egészségügyi helyzet lehetővé teszi, ismét megnyitjuk a Narancsligetet, és újraindul a tárgyi adományok befogadása. Addig a Facebook oldalunkon lehet kapcsolattba lépni velünk. Türelmüket köszönjük!

Narancsliget Adományközpont

Általában miket gyűjtünk a családok számára?

  • baba, gyermek, kamasz ruha, cipő
  • sporteszközök, játékok, társasjátékok
  • gyermek és ifjúsági könyvek
  • babafelszerelések
  • használható állapotban lévő számítástechnikai eszközök