JELEN VAGYUNK 

GENERÁCIÓK ÉLETÉBEN

A MAZS Alapítvánnyal küldetésünk a zsidó közösség életminőségének javítása sokszínű programokkal és támogatási lehetőségekkel.

AKIKHEZ SZÓLUNK:

Gyermekes családokhoz
(Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálat)

Több száz zsidó gyermekes családnak segítünk abban, hogy mindennapjaikat a szeretet mellett a kiegyensúlyozottság, stabilitás és fejlődés járja át.

A legnépszerűbb támogatási programjaink között megtalálhatóak: tanulást segítő lehetőségek – különórák, gyermekpszichológus; a család kikapcsolódását biztosító programok – táborok, nyaralások és családi napok, valamint a mindennapi boldogulást segítő anyagi támogatások – rezsi hozzájárulás, étel utalvány. Amennyiben családjában van 25 év alatti gyermek, és szívesen részt venne programjainkban, keressen fel minket.

Holokauszt túlélők szeretteihez
(Idősgondozás és közösségi programok)

Célunk, hogy minden magyarországi Holokauszt túlélőnek méltóságteljes idősgondozást tegyünk lehetővé otthonában. A bevásárlástól az ápolásig segítjük a mindennapjaikat.

Az alapvető ellátási szükségletek mellett figyelmet fordítunk a lélek felemelésére is. Telefonos kapcsolatprogramunk mellett számos kulturális és közösségi programot szervezünk, hogy élményekkel és jó baráti beszélgetésekkel teli éveket szerezzünk a még fizikailag aktív közösség számára. Ha Ön ismer Holokauszt túlélőt, akinek szüksége lenne bármilyen segítségre, azonnal lépjen velünk kapcsolatba.

Adományozókhoz és támogatottakhoz
(Narancsliget Adományközpont)

Több tízezer tárgy talált már új gazdára nálunk. Arra buzdítjuk Önt is, hogy hozza el nekünk azokat a ruhákat, játékokat, tanszereket, konyhafelszereléseket, sőt akár bútordarabokat is, amikre már nincs szüksége.

Mi gondoskodunk arról, hogy felajánlása új értelmet nyerjen rászoruló közösségünkben. Folyamatosan támogatunk gyerekeket, családokat, időseket, bevándorlókat és civil szervezeteket – a zsidó közösségen belül és kívül is. Lépjen velünk kapcsolatba, ha felkeltettük az érdeklődését.

Leendő önkéntesekhez
(Önkéntes Program)

Csatlakozzon a csapatunkhoz! Önkénteseink segítenek, ahol csak tudnak. Mindent megtesznek azért, hogy a Holokauszt túlélőinek megoldást nyújtsanak az elszigeteltségre, a magány érzetének feloldására.

Tevékenykednek továbbá a MAZS Narancsliget Adományközpontjában is, és segítenek megszervezni és lebonyolítani a Jaffe családi programokat is. Keressen minket, ha szívesen csatlakozna hozzánk önkéntesként.

Programjainkról összefoglalóan itt: https://kerdesek.mazs.hu

Köszönjük , ha támogatnak minket!

Keressenek minket, hogy segíthessünk!