Megkezdődött az EGYÜTT Program személyes regisztrációja

2020. január 06-án hétfőn elkezdődött a MAZSÖK által támogatott EGYÜTT Program szolgáltatásaira igényt tartó érdeklődők személyes regisztrációja.

Az EGYÜTT Program a MAZSIHISZ és a MAZS Alapítvány közös programja a magyarországi rászoruló zsidó holokauszt túlélők másodgenerációjának megsegítésére. 

A személyes regisztrációhoz a gördülékeny adminisztráció érdekében  előzetesen időpontot szükséges foglalni, amelyet telefonon ( +36-1-599-9690) vagy online lehet kérni (Adattár és ONLINE regisztráció).

A programban kérhető támogatási formák az EGYÜTT Program oldalán találhatók meg: EGYÜTT Program igényelhető támogatások leírása és a szükséges dokumentációk felsorolása GYIK.

A programot megvalósító szervezetek kérik az érdeklődőket, hogy a szolgáltatás sikeres megpályázása érdekében szíveskedjenek figyelmesen elolvasni  a program leírását, és minden olyan dokumentumot hozzanak magukkal a személyes regisztrációhoz, amelyet a leírás említ. Kérdés esetén a program telefonszámán is lehet érdeklődni itt: +36-1-599-9690.

Budapesti pályázók esetében a  személyes regisztráció az Izraeli Kulturális Intézetben (IKI), a Paulay Ede utca 1. szám földszintjén történik, előreláthatóan 2020. február 28-áig tart. A program „hasznos”, szolgáltatásokat és támogatásokat nyújtó szakasza pedig várhatóan 2020. áprilisában veszi kezdetét