A Narancsliget Adományközpont is köszöntötte a Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálatot

A Jaffe Zsidó Családsegítő alapításának 15. évfordulója alkalmából a Narancsliget Adományközpont augusztus 30-án, kedden délután 17.00 – 20.00 között izgalmas zártkörű programot szervezett. Erre a programra meghívtuk a Jaffe által támogatott összes családot.

A rendezvényt nagy készülődés előzte meg – minden korosztálynak kitaláltunk valami érdekeset, ami felkeltheti az érdeklődést.

Érkezéskor volt tárlatvezetés, amivel bemutattuk az Adományközpontot és megismerkedtünk egymással. Ezt kompakt kis köszöntők követik, ahonnan többfelé ágazott el a buli: volt kreatív mesélő gyereksarok, gombfocizás a Profival, Kinect játék kedvenc mesehősökkel, nyaklánckészítő workshop és kincsvadászat. Kihasználtuk a lehetőséget arra is, hogy írószerekkel segítsünk az iskolakezdésben, és minden család vihetett ruhát és könyvet. Kínáltunk pizzát és üdítőt; a tombola főnyereménye pedig szabadulószobás élmény volt.

A Narancsliget Adományközpont ezen a rendezvényen ismertette az itt rejlő lehetőségeket azokkal a Jaffes családokkal, akik még keveset tudnak rólunk. A célunk az volt, hogy a vendégeink megtudják: az Adományközpont értük lett létrehozva.

A jó hangulatú, kellemes, sok örömet okozó rendezvényen teljesen megtöltöttük a Narancsligetet – de még az Adománybolt előtti utcarészt és a kliensfogadót is.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött!