110% FUN NAPKÖZIS TÁBOR

Bár az ottalvós táborra még jövő nyárig várni kell, a Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Tábor és partnerei, a JCC Budapest – Bálint Ház, a MAZS Alapítvány, a Manóra Egyesület, a BBYO és a Hanoar Hatzioni idén napközis táborokkal jelentkeznek!

A kétszer egyhetes, hétfőtől vasárnapig tartó bejárós táborokban a nyári hangulat legtöbb elemével, illetve nyári csapatunkkal is találkozhatnak a táborozók. Felidézzük a klasszikus szarvasi programokat és ellátogatunk a szünidőben szinte kötelező budapesti helyszínekre is, így a fővárosban is megközelítjük a 110% kikapcsolódást!

A kisebb és nagyobb csoportos foglalkozásokat a madrichjaink fogják tartani vagy koordinálni.

MIKOR?

Az első hét július 20-tól 26-ig, a második pedig augusztus 3-tól 9-ig fog tartani, azaz hétfőtől vasárnapig, minden nap reggeltől késő délutánig.

Az első hétre július 10-ig, a második hétre július 24-ig lehet jelentkezni.

HOL?

A bejárós tábor központja mindkét héten a JCC Budapest – Bálint Ház (1065 Budapest, Révay utca 16.) lesz, de külsős helyszíneken is fogunk majd programokat tartani.

MI LESZ A PROGRAM?

Minden napra változatos programokat tervezünk, kisebb és nagyobb csoportokban, ezekről naponta, előzetesen adunk majd tájékoztatást – az időjárás és egyéb szempontok figyelembe vételével.

KINEK AJÁNLJUK?

A tábort elsősorban 7 és 13 éves kor között (azaz Negev vagy Galil korcsoportosoknak) ajánljuk, de idősebb táborozóktól sem zárkózunk el.

A helyek száma korlátozott.

A korcsoportot az online regisztrációs rendszer a megadott korosztályi paraméterek alapján állítja be, automatikusan. A korosztályok a regisztrációs rendszerben nem módosíthatóak, a korcsoport cseréjével kapcsolatos kérésekkel keressetek minket a reg@szarvas.camp címen.    

MENNYIBE KERÜL?

A JDC Magyarország Alapítvány (Joint) támogatásával a táborozás heti alapára: 35.000 Ft/fő. Ha szállítást is szeretnél igénybe venni, akkor a részvételi díj 45.000 Ft/fő. A szállítást nem az otthonod, hanem budapesti felvételi pontok és a Bálint Ház között vállaljuk. Ezek pontos helyszínét később határozzuk meg, az igények figyelembe vételével. Ha ezt a csomagot választod, de a felvételi pontok egyike sem felel majd meg neked, akkor lehetőséget biztosítunk arra, hogy visszaválts a kisebb csomagra.

Az ár tartalmazza: az egész napos programokat (a különböző belépőket is), tízórait,ebédet, uzsonnát és két szarvasos ajándékot. A szállítást tartalmazó csomag pedig egy budapesti felvételi pont és a Bálint Ház közötti kétirányú szállítást. A felvételi pontokat egy későbbi időpontban, az igények felmérése után egyeztetjük a családokkal.

A részvételi díjakból nem biztosítunk testvérkedvezményt.

A JDC Magyarország Alapítvány partnere, a MAZS Alapítvány Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálata a bejárós tábor esetében is segítséget nyújt a szociálisan rászoruló családok gyermekei részére.

A szociális támogatással kapcsolatos információk:

MAZS Alapítvány – Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálat
1075 Budapest, Síp utca 17.
Tel.: (1) 599-9190, e-mailben: jaffejfs@mazs.hu

A családsegítő működéséről, a támogatás pontos feltételeiről, valamint az ügyfélfogadás rendjéről az alábbi weboldalon találsz bővebb információt: www.jaffe.hu

MIT KELL HOZNI?

A napi programokról – így a kezdések időpontjáról és a speciális igényekről is (pl. fürdőruha, túracipő, stb.) – minden esetben előzetesen tájékoztatni fogjuk a szülőket.

Amit minden napra be kell pakolni:

TAJ kártya vagy annak másolata,
időjárásnak megfelelő ruházat.

FONTOS!

Kedves szülők!

A COVID-19 járvány a higiéniára és az egészségügyi biztonságra irányuló kiemelt figyelmet követel meg mindenkitől. Közös felelősségünk van ebben, így az egészségügyi hatóságok előírásaira és ajánlásaira építve alakítjuk programjainkat, melyet az események sajátosságai és az igények alapján egyedi óvintézkedésekkel egészítünk ki.

A táborokban csak teljesen egészséges gyermekek vehetnek részt, melyről a szülő a regisztráció során kérdésekre válaszolva, illetve egészségügyi íven nyilatkozhat.

A részvétel feltétele:

Regisztráció a reg.szarvas.camp oldalon
A részvételi díj kiegyenlítése
Szülői és egészségügyi nyilatkozatok kitöltése

KAPCSOLAT

További kérdésekkel keress minket az info kukac szarvas.camp email címen.