Felügyelőbizottsági és Kuratóriumi Gyűlés

A MAZS Alapítvány május 9-ére összehívott Felügyelőbizottsági majd Kuratóriumi gyűlésén egyhangúlag elfogadták az Alapítvány 2022-es évre vonatkozó beszámolóit és az audit eredményét. Ugyanígy elfogadták az Alapítvány 2023-as évre vonatkozó éves tervét és költségvetését.

Köszönjük a MAZS minden kollégájának és a velünk dolgozó szakembereknek azt a lelkiismeretes munkát, amivel évről évre lehetővé teszik a holokauszt túlélőkről való gondoskodást és a zsidó gyermekes családok támogatását.

Köszönjük a MAZS Alapítvány Felügyelőbizottságának és Kuratóriumának is segítő támogatását!

A Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS Alapítvány) küldetése, hogy a zsidó közösség leginkább rászoruló tagjait segítse. Legfontosabb feladatunk az idős holokauszt-túlélők gondozása oly módon, hogy igényeikre minél jobban reflektálva lehetővé tegyük, hogy méltóságban, otthonaik biztonságában élhessenek. Feladatunk a zsidó gyermekes családok holisztikus módon való támogatása egy olyan szociális háló létrehozásával, ahová fordulni tudnak, ha segítségre van szükségük – miközben a közösséghez tartozás érzését is erősítjük bennük. Adományközpontunk az adományozás és az önkéntesség kultúrájára támaszkodva a zsidó családokon kívül vidéki, szegénységben élő közösségeknek is segít, illetve felhívja a figyelmet a környezet megóvására is: hiszen aki használt cikkeket vásárol, az kilép a túltermelés körforgásából.