Támogatás önkéntes munkával

A MAZS Alapítvány munkáját évről évre növekvő számú önkéntes csapat segíti.
A szívből jövő önkéntes munka során az ember a legdrágább kincsét, a szabad idejét ajánlja fel a rászorulóknak. Mindezt önszántából, örömmel és önzetlenül. Alapítványunk közel száz önkéntest tudhat maga mellett, amire különösen büszkék vagyunk. Az önkéntes csapatban szinte valamennyi korosztály képviselteti magát az általános iskolástól a legidősebbekig. Az önkéntes programunk tevékenységeiről többet megtudni és önkéntesnek jelentkezni itt lehet: Önkéntes Programok.

A COVID19 koronavírus okozta járvány miatt a MAZS Alapítvány személyes találkozásokat igénylő programjai határozatlan ideig felfüggesztésre kerültek. Ezek között vannak az Önkéntes Program bizonyos segítő tevékenységei is.
Az önkéntes programjaink között szerepel a Jaffe Zsidó Családsegítő Szolgálat által támogatott gyerek mentorálása, melyben önkéntes mentoraink kiskorú tanulóknak nyújtanak segítséget az iskolai feladatok megoldásában vagy egy adott tantárgyban való előmenetelben. Így az átmeneti COVID által terhelt időszakban főleg azoknak a jelentkezését várjuk a fenti linken, akik online módon tudnak tanulásban segíteni vagy hasznos, kreatív elfoglaltságot nyújtani a JAFFE Családsegítő által támogatott gyerekeknek.