A Programról

A MAZS Alapítvány munkáját évről évre növekvő számú önkéntes csapat segíti.

A szívből jövő önkéntes munka során az ember a legdrágább kincsét, a szabad idejét ajánlja fel a rászorulóknak. Mindezt önszántából, örömmel és önzetlenül. Alapítványunk közel száz önkéntest tudhat maga mellett, amire különösen büszkék vagyunk.

Az önkéntes csapatban szinte valamennyi korosztály képviselteti magát az általános iskolástól a legidősebbekig. Tevékenységük az adomány-válogatástól a programszervezésen keresztül, a tanulásban lemaradt gyerekek rendszeres mentorálásáig számos területet lefed. Vannak, akik rendszeres klubok megszervezésében, időseknek szervezett nyári táborokban vagy idősek meglátogatásában segítenek. Mások technikai vagy informatikai tudást igénylő feladatokban, fordításban, tolmácsolásban, kreatív foglalkozásokban nyújtanak segítséget, vagy rendezvények szervezésében, lebonyolításában, illetve a közösségi médiához kapcsolódó feladatokban. Számíthatunk önkénteseink segítségére a telefonközpontot igénylő, regisztrációhoz kapcsolódó munkákban is.

A segítségből persze soha nincs elég. Kérjük, ha Ön (vagy Te) segíteni tud nekünk, ha szeretne és tud időt szánni arra, hogy a zsidó közösségben kívül valakinek segítsen, jelentkezzen nálunk.

Alább egy kérdőívet tettünk fel, amelynek kitöltésével az Önkéntes Programunkhoz lehet jelentkezni. Ebben a kérdőívben egyben azt is szeretnénk felmérni, hogy ki milyen önkéntes munkát tud és szeretne vállalni.

Köszönjük, ha Ön is jelentkezik, ha Te is jelentkezel!