Vintage

Az Adományközpontról kívülről nem is feltételezné az ember, hogy milyen hatalmas, különleges világba csöppen. A zegzugos folyosók mindegyike kínál valami különlegességet, akár bakelitet, akár konyhai eszközt, esetleg műszaki cikket, bizsut, könyvet, hangszert, méterárut, dísztárgyat vagy játékot keresel. 

A színes kavalkádban külön figyelmet érdemel a VINTAGE részleg, mely felveszi a versenyt a ma oly divatos vintage boltok árukészletével, ahol a ruhákon kívül igazi retro tárgyakhoz is hozzájuthat az ember. A lelkes turistákon túl nagy kedvenc ez mind a film-vagy színház dolgozók számára, de az egyedi dolgok szerelmesei is mindig találnak valami kincset.

Állandó jelmez- és menyasszonyi ruha részlege pedig nemcsak egy alacsonyabb költségvetésű esküvőhöz, de minden bulihoz remek kelléktár.

A Narancsliget Adományközpont folyamatosan támogat más szervezeteket és nyitott arra, hogy új lehetőségeket keressen a támogatásra.

Csapata főleg önkéntesekből áll, így várja azok jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának akár heti pár órában is küldetésükhöz, szívesen töltenék hasznosan szabadidejüket.

Fontosnak tartjuk a minőségi adományozást, az adományozás kultúrájának fejlesztését. Szívesen fogadjuk azokat a holmikat, melyektől csak azért vállnál meg, mert már nincs elég hely, vagy van helyette korszerűbb, csinosabb. Ezek a dolgok mind új célt nyerhetnek egy olyan családban, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy az áruházak polcairól válogassanak.